Welkom bij AIRLOCK uw specialist in luchtdichte afwerkingen

Welkom bij AIRLOCK uw specialist in luchtdichte afwerkingen

Welkom bij AIRLOCK uw specialist in luchtdichte afwerkingenWelkom bij AIRLOCK uw specialist in luchtdichte afwerkingenWelkom bij AIRLOCK uw specialist in luchtdichte afwerkingen

luchtdichte afwerkingen

folies

Luchtdichte folie

Aansluitingen voor ramen & deuren voor zowel binnen als buitentoepassingen.

wat zijn luchtdichte afwerkingen?

luchtdichte coating

Waarom luchtdicht bouwen en alle andere praktische zaken kan u hier vinden.

coating

luchtdichte coating vloer-wand

Airlock is gespecialiseerd in het plaatsen van een luchtdichte coating op basis van polymeer.

luchtdicht bouwen

waarom luchtdicht bouwen

Voor uw woning is de graad van luchtdichtheid dikwijls de weerspiegeling van de kwaliteit van de constructie. Naast besparingen op het vlak van energie biedt een goede mate van luchtdichtheid diverse voordelen gaande van comfort tot energiebesparing & duurzaamheid.

erkend aannemer

Als erkend aannemer specialiseren wij ons in de luchtdichte afwerkingen van uw woning, dit steeds met de technische ondersteuning van onze fabrikanten. Door ons oog op kwaliteit & het streven naar een optimaal resultaat garanderen wij onze klanten een sterke service, en dat steeds onder een hoogst professionele begeleiding.

een open venster

Luchtlekken, verlaagde isolatiewerking, condens & koude tocht zorgen steeds voor hoge energieverliezen. Een gemiddelde woning, gebouwd zonder luchtdichte toepassingen heeft ongeveer een opening van 1m² als we alle gaten, kieren & openingen samenvoegen.

verlaging van 10 tot 15 punten

Ook voor bijna-energieneutrale (BEN) of passieve woningen is een correct geplaatste & kwalitatieve luchtdichting van onmiskenbaar belang.

efficiënte ventilatie

Om een optimaal werkend ventilatiesysteem (C+, D) is van groot belang bij het energieverbruik van uw woning. Efficiënt gecontroleerd ventileren is maar mogelijk indien er geen onbedoelde luchtlekken & ventilatiegaten zijn.

warmte en comfort

We isoleren veel beter dan jaren geleden & er worden steeds betere prestaties geëist van onze woningen op vlak van energieverbruik, warmte & comfort. Daarom is luchtdicht bouwen een onmisbaar component geworden in hedendaagse bouwprojecten. 

facebook

Contact

Stuur ons een bericht.

AIRLOCK

Doornzele Dries 97

9940 Evergem


BTW: BE0696.929.261


Tel: +32 (0) 485 71 91 50

info@air-lock.be